(М)истерията с биячите на жени се разплита, наемници са май на Бойко

Журналистката Полина Паунова, която бе блъскана, а телефонът й хвърлен на земята от маскирани, разкри истината за биячите на жени: наемници са на Бойко

Провокаторите, които окървавиха конференцията на ГЕРБ, са се чувствали в „София Тех Парк“ като у дома си. Младите мъже, които блъскаха журналистката от Свободна Европа Полина Паунова и Ася Попова са записани и на видеото с боя встрани от местата, където са настанени делегатите на форума.
Тази сутрин вицепремиерът Томислав Дончев отрече ГЕРБ да са имали охрана. Колегите му от управляващата партия побързаха да изкарат яките момчета провокатори, но съществуват безспорни доказателства за връзка между тях и Полина Паунова ги публикува във Фейсбук.
„Ясно се вижда, че са една група с онзи, който ми извиваше ръката и хвърляше телефона. Интересно е как ПР-ът на ГЕРБ Никола Николов предава проникнал протестиращ именно на този човек. После твърдеше, че не го познава“, пише журналистката от Свободна Европа. В социалната мрежа тя е публикувала снимки, които разобличават лъжите. Мистерията с биячите на жени се разплита. Най-вероятно са наемници на Бойко.

Партията му е на път да се превърне в ОПГ (организирана престъпна група). Докато босът говореше от трибуната, камерите показваха наказателни отряди с лепка ГЕРБ по ръкавите.
„Банката с кадри на ГЕРБ“ би протестиращи, хвърляше телефони на журналисти. Мутренският подход, побоят над някой несъгласен са типични за това прогнило управление. Изходът за Борисов е само един – бърза ОСТАВКА!“, коментира Ивайло Мирчев от „Демократична България“, който бе арестуван при протестите край морския сарай на Доган в парк „Росенец“ край Бургас.

Всички сега осъждат побоя над журналисти, жени и протестиращи, но Паунова разкри истината – тези хора, от които ГЕРБавите се отричат, изпълняват заповедите им. Показността на акцията беше предупреждения срещу всички свободни граждани. Посланието е ясно – властта не се печели с избори, а с кръв и се дава с кръв, но да нападаш жени и момчета е позор! Оставка!