Най-важното е да не се отказваме и да не позволим да бъдем излъгани отново.

Georgi Borisov Georgiev

КОГАТО мафията посегна на децата ми, вие бяхте до мен. Когато мафията посегна на съпругата ми, вие бяхте до мен. Когато мафията посегна на мен, вие бяхте до мен. Когато по заповед на Буда и Пеевски, Гешев редеше дело след дело срещу мен, вие бяхте до мен. Когато ми изпратиха и мутри, вие пак бяхте до мен. Когато дебелите мислеха, че съм свършен, вие бяхте до мен и оцелях. Когато бе най-тежко, вие бяхте до мен.
Разбрах едно, няма по голяма сила от гражданите осъзнали силата си. Всички тези битки ги спечелихме заедно.
И дебелите разбраха едно, че не могат да ме пречупят, спрат, или откажат. И това е най-големият им кошмар, че въпреки всичките им удари, власт и милиарди, не могат да ни смачкат. Винаги, дори и в най-мрачните времена е имало хора непримирими, има ги и днес. България има своето гражданско общество и вече нищо не е същото. Чакат ни още много и тежки битки, но вече ни има. БОЕЦ никога не се отказваме. Гражданите са на площадите.
Буда, Пеевски, Гешев и бандата им са обречени. И ние сме обречени да спечелим тази битка срещу наглите, мутрите и ченгетата. Най-важното е да не се отказваме и да не позволим да бъдем излъгани отново.
Дължа ви един живот, граждани.
Битката продължава, имайте вяра, ще победим злото. Вече се диша по-леко. Това е свободата, не мога да ви опиша чувството, сами трябва да го усетите и тогава няма какво да ни спре. Дори не можете да си представите колко са слаби и уплашени дебелите и колко силни сте вие.
Съмва се.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА