Неслучайно Бойко Борисов охранява чрез НСО три мандата Ахмед Доган и Делян Пеевски, така както ИПОН охранява Лукойл

Георги Георгиев

Сега…На първата снимка…
Тази поляна на брега в Синеморец е купена от Гебрев.
Купил я е, за да не строи никой!
Човекът дори е построил беседки за хората, за да могат спокойно да се наслаждават на морския изглед. Облагородил е и крайбрежната улица. Асфалтиране, тротоар, осветление. Сади дръвчета. Няма огради, няма и намек, че теренът е частен и повечето хора дори не подозират, че влизат в частен имот.
Направил го е, за да се радват всички на красивата гледка, да се разхождат свободно край брега на морето, да правят сутрешния си крос или пък да съзерцават красивия залез.
Тук дори отсядат каравани, надвесени над морските скали.
Говоря за същия Гебрев, собственикът на оръжейния завод „Емко“, когото ченгетата на Путин се опитаха да отровят, за да може заводът да бъде превзет от проксито на Путин – Делян Пеевски от ДПС.
След като не успяха да го отровят, се намеси Бойко Борисов, който чрез механизмите на държавната власт дори се опита да отнеме лиценза, за да срине завода, без да го интересува, че хиляди семейства ще останат без препитание.
Само и само да го подари на Путин, както направи примерно и с „Булгартабак холдинг“ още в първия си мандат.
Забележете, че прокуратурата в лицето на Цацаров 4 години прикриваше опита на Путин да отрови Гебрев с новичок.
Сещате се защо го прикрива.
Така както прикрива далаверите на руските агенти Ахмед Доган и Делян Пеевски.
Ха, сравнете тази поляна, този начин на мислене, с „подпорната стена“ на сикаджийското помиярче Борисов, издигната на плажа Алепу (втората снимка)
Наглост, безочие, брутално погазване на закона и подигравка с цяла България. Поредния превзет плаж от мутрите.
Дори помиярчето-„патриотче“, във вид на еко министър, вместо да се разпореди веднага да се прекрати бруталното посегателство срещу уникалния плаж и да започне разследване, се яви като адвокат на мутрите.
Ха, сравнете го и с решението на общинските съветници на ГЕРБ и Патриотичния фронт в Бургас, с което подариха и пътя до плажа Росенец, за да осигурят спокойствие на руския агент Ахмед Доган и да спрат достъпа на българите до сарая му, построен в терен на Лукойл.
Неслучайно Бойко Борисов охранява чрез НСО три мандата Ахмед Доган и Делян Пеевски, така както ИПОН охранява Лукойл и други руски фирми като „Булгартабак“.
На кого Путин да довери охраната на своите ценности, ако не на Борисов?!
Факти и въпроси.
Сами си отговорете и си направете изводите.
Фейсбук