Позор! „Провокаторите“ на Бойко Борисов бият жени

Журналистката от Свободна Европа Полина Паунова бе нападната от младежи с баджове на ГЕРБ, а хората на Борисов изкараха провокатори момчетата, които бият жени

Насилие на Националната конференция на ГЕРБ. Момчета с баджове на делегати бият жени. Сред жертвите им е журналистът от Свободна Европа Полина Паунова. Друг колега пък сподели, че е получил удари в лицето, защото е решил да отрази събитието.
На някои от видоклиповете, публикувани в социалните мрежи, се вижда как Полина Паунова бе блъскана, а телефонът й хвърлен на земята от маскираните биячи, които имат баджове на ГЕРБ. Въпреки това обаче от пресцентъра на партията обявиха, че протестиращи, членове на ГЕРБ и журналисти са били нападнати от … провокатори. Позор! Провокаторите с баджове на ГЕРБ явно са получили инструкции представителите на кои медии да допускат на Националната конференция на ГЕРБ и тъй като Свободна Европа не е сред тези, на които се плаща за пиар, Полина Паунова се превръща в жертва на батките.
„Това са двете видеа. Първото: протестиращи (искащи оставката на правителството) се спречкват с момчета. Настава бой. Снимам. Някой идва зад мен удря ме в гръб, след което ми избива телефона“, разказва Полина.

„След като си взех телефона се отправих към огражденията, за да вляза при ГЕРБ. Разпознах хората, които налетяха на бой вътре. Имаше и други колеги, но никой не дойде да пита защо тези хора са се били с други и защо са правили провокация. Отидох сама. Питах ги възпитано, те ми взеха телефона и го изхвърлиха два пъти на тревната площ“, добавя тя.
„След това дойдоха Миролюба Бенатова и Генка Шикерова. Заснеха как охраната вместо да изхвърли провокаторите изхвърли мен със засилка. Охраната беше с бадж на ГЕРБ. На тези видеа се виждат лицата на провокаторите“, споделя журналистката от Свободна Европа.

„Ела тука бе, боклук. Не ти е тука мястото“, кресна й възрастен мъж, който се опита да изгони смелата журналистка пред погледа и пред камерата на Генка Шикерова. Разпрата с него е записана и публикувана в социалната мрежа.
Боклуци обаче са не честните журналисти, а онези, които са изпратили батки, за да им запушат устите.