Румяна Ченалова: Време е да изхвърлим глутницата, битката е на живот и смърт!

Ако не излезем десетки хиляди и не изхвърлим глутницата от леговището й, ще ни разкъсат, предупреди съдия Румяна Ченалова

Да изхвърлим глутницата от леговището й! Затова призова съдия Румяна Ченалова.
„Българоубийците не са нищо повече от предатели и бъдещи обвиняеми по глава 1-ва от Наказателния кодекс – престъпления срещу Републиката. Историческата памет ще ги бележи с клеймото на омраза и презрение. Действията им ще бъдат мерило за най- голямото зло, морала им – за най- голямото падение. Сега са силните на деня, но утре ще отговарят за всички страдания, унижения, за изтребването на българския народ!“, сподели тя във Фейсбук.
„Те са просто предатели – черно петно в историята на България. За да останат на власт те посегнаха на правовата държава и върховенството на закона. Ние спазваме законите и протестираме мирно – крещим срещу глутница хищници, готови да ни разкъсат“, коментира Ченалова.
„Всяка битка има превратен момент, който определя изхода и. Излязохме от мрака, показахме лицата си, извикахме думите, които ни изгарят“, добавя тя.
„Време е да изхвърлим глутницата от леговището и- не с думи / хищниците не разбират от това/, а със сила – силата на десетки хиляди, която те не могат да овладеят. Не го ли направим ще ни разкъсат – раненият хищник убива. Битката е на живот и смърт“, предупреждава Румяна Ченалова.