Съдия зове за атака на парламента, а адвокат препоръчва да хващаме сопите

Време е да влезем в парламента, за да „обсъдим“ Боковата Конституция, коментира съдия Румяна Ченалова. Не ни трябва ни рестарт, а една яка сопа, добавя адвокат Василев
Време е да влезем в Народното събрание, за да „обсъдим“ Боковата Конституция. И в Министерския съвет също. За това призова съдия Румяна Ченалова. Няма друг начин, добави тя.
Единственият отговор на всяка диктатура е атака, коментира съдия Ченалова.
Адвокат Емил Василев пък изтъкна във Фейсбук, че не ни трябва ни рестарт в момента, ни преинсталация, а една яка сопа по гърба на мутроченгесарите и да фащат пътя.
„Проблемът, изкарал хората на улицата се нарича корупция! А ни пробутват дъвка за нова Конституция! Хора, да отхвърлим измамата!“, призова ген. Атанас Атанасов от „Демократична България“.
„Поднесено по тази начин – партия ГЕРБ пише Конституция (Данаил Кирилов пише Конституция), това конституционно усилие от първия ден става разделящ фактор, а не като обединяващ“, сподели пък във Фейсбук евродепутатът Радан Кънев.
„Това е поредно потвърждение, че сме изправени пред много тежка криза, тежки решения, имаме много голяма нужда от национално единство, но г-н Борисов не може да го символизира. Не сме 1971 година, той не е Тодор Живков, ГЕРБ не е БКП. Имаме нужда от обединение, но не около един човек и една партия, а като общество“, добавя той.
„Как па един трол не написа „Повиши ми се доверието на 100%“.. и троловете са ги изоставили!!! #оставка“, коментира пък Къци Вапцаров.