Трите влъхви окупираха телевизиите

Караянчева, Фандъкова и Менда Стоянова четоха конско от студията. Патриотът Велизар Енчев ги нарече трите влъхви

Трите влъхви окупираха телевизиите. Караянчева, Фандъкова и Менда Стоянова четоха конско от студията. Това сподели във Фейсбук бившият депутат Велизар Енчев.
„Нещо голямо става в трите „големи“ телевизии. В едно и също утро, в едно и също време, в един и същи тон БНТ, bTV и Нова ни сервираха за добро утро Цвета Караянчева, Йорданка Фандъкова и Менда Стоянова. Които ни четоха ето туй конско: За Караянчева президентът Радев не е обединител, а разединител, който работи на „Дондуков“ 2 и живее в Бояна, но това не го прави баща на нацията и държавник“, добавя журналистът.
„Държавник и баща е само бащицата Борисов, станал жертва на злостни фото и аудиокомпромати. Но той пак ще бие лошата опозиция, щото Великото народно събрание на ГЕРБ ще смачка Великото народно въстание на стадото…“, добавя той.
„За Фандъкова дошло е време разделно и е време полицията да разтури палатковите лагери. Иначе София цъфти и процъфтява под мъдрото ръководство на ГЕРБ, ето и метрото днес ще вози гратис по новата линия…“, пише Енчев във Фейсбук.
„От Пловдив Менда Стоянова екзалтирано суфлираше на кметицата, сякаш в слушалките слушаше не водещият, а Фандъкова. А и защо да слуша Виктор Николаев, той само кафе не й предложи. Обаче блудкавото интервю завърши с впечатляващо кресчендо, когато Менда уличи софийската полиция в колаборация с протестиращите на Орлов мост…“, добавя той.
„Тримата водещи гледаха с умиление трите гостенки и в нито един момент не ги затрудниха – дали с остър въпрос, дали с реплика, дали поне с фалшиво несъгласие. Няма съмнение: ГЕРБ тръгва в телевизионна атака срещу протестиращите. Да чакаме ли днес полицейска атака срещу протеста? Палатите ще победят ли палатките?“, пита Велизар Енчев.