Хакери атакуват адвокат заради хули срещу Бойко Борисов

Хакери го атакуваха ден, след като адвокат Емил Василев обяви, че Бойко и Маджо са от едно и също котило и каза по 7/8, че ГЕРБавите ще стискат кокала като добермани
Хакери изтриха профила на адвокат Емил Василев.
„Предполагам, че съм бил обект на хакерска атака заради добрите думи към Баце (б.а. Бойко Борисов), които редовно споделям. Благодаря на екипа на Фейсбук, които успяха да го възстановят!“, сподели в социалната мрежа бившият депутат от РЗИ.
„Повече от 24 часа профилът ми „Адвокат Емил Василев“, който поддържах 11 години, бе „изтрит“. Не блокиран, а несъществуващ“, уточнява той.
Вчера той изпратил съобщение на Фейсбук на английски език с молба за помощ за възстановяване на профила и днес вече адвокатът е на линия.
България е единствената страна, където премиерът може да напсува Президента и Председателя на парламента и пак да остане на поста, коментира той.
„За съжаление се оказах лош пророк. Гьосуратът няма да подава оставка и подкара пак джипката. Няколко пъти го заявих, защото познавам добре манталитета на мутроченгесарите. И в интервю по ТВ 7/8-ми го казах – те ще стискат кокала като добермани и ще го пуснат само ако ги фраснеш по муцуната с винкел или арматурно желязо, ама от дебелите“, добавя той.
„Баце и сие са свикнали от 25 годишни на много пари, жени, мерцедеси, патлаци, охрани, мутри, кудкудякащи мисирки, камери, медийно отразяване на всяка тяхна пръдня /пардон!/, поклони, метани, свирки /пардон!/ и т. н. и т. н. Е, как изведнъж ще подаде оставка главният мутроченгесар?! И ще се откаже от всички тия облаги в които се къпе от 30 години. Нали ще пукне още на следващия ден“, коментира адвокат Василев.
„Все едно на шивача да му вземеш шевната машина или на багериста – багера. Ма, не го искал народът – това е последната му грижа на Баце. Не с яйца и домати, с бомби и гранати да замерят Министерски съвет ефектът ще бъде никакъв. Единствено се надявам някой да обясни на г-жа Меркел или на г-н Тръмп, що за крадливи корумпирани гангстери са начело на държавата и дано се смилят над горкия БГ-народ и да го помолят да се оттегли, тоя, главния гангстер“, сподели във Фейсбук адвокатът.
„Друг вариант просто няма. Догодина ще си купи изборите, защото има поне един милиард кеш и пак ще го гледаме начело на държавата, та ако ще като Цола Драгойчева с памперси да ходи на работа“, добавя той.
„Мутроченгесарите да спрат да правят хората на малоумни с тоя Маджо. Да не би по времето на Баце да му взеха банката, или футболния клуб, или застрахователната компания? Маджо е от същото котило през 90-те години, както и Баце. Крадецът вика дръжте крадеца“, коментира Емил Василев.