2 септември ще засенчи 9 септември, да спрем Пеевски и мутрофашизма! (На живо)

Парламентаризмът е изнасилен, парламентът дарява властта на прокуратурата, коментират от „Правосъдие за всеки“ и зоват за масови протести срещу хората на Пеевски

2 септември ще е по-важна дата и от 9 септември, защото от това дали ще излезем на улицата в този ден, за да протестираме срещу главният прокурор Иван Гешев и правителството на Бойко Борисов зависи живота на децата ни. Това казаха от Инициатива „Правосъдие за всеки“.
„Това е историческия ден за следващите поколения, от който зависи колко българи ще живеят тук, и колко в чужбина. Тази дата е по-важна от 9 септември. Вместо да се ограничават правомощията на главният прокурор, се увеличават. Този парламент ще остане в историята като единственият, който дарява властта на прокуратурата“, коментираха активисти от „Правосъдие за всички“.
Според тях прокуратурата се стреми да замени съда както е било при фашистите в Италия и в Германия. Целта е ГЕРБ да се спаси като партия, но с цената на изнасилване на парламентаризма. Управляващите се опитват да задържат властта до Нова година, за да отпадне възможността президентът Румен Радев да състави служебно правителство. Затова и блъфират с промените в Конституцията.
За да се стигне до свикване на Велико народно събрание, трябва да проектът в Народното събрание да бъде подкрепено със 160 гласа. Това може да се случи, ако всички без БСП гласуват „За“.
Гледайте предаването на живо с Велислав Величков, Емил Георгиев и Пепи Канчев!