Скандал! Вождът на Възраждане обяви Борисов за национален предател (ВИДЕО)

Лидерът на партия Възраждане Костадин Костадинов обяви, че Бойко Борисов е спрял строежът на Турски поток през България, за да получи подкрепа от САЩ

Нов скандал разтресе политическия елит, след като лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов обяви премиерът Бойко Борисов за национален предател.
„Когато започнаха масовите протести в България, точно на третия ден от началото им Бойко Борисов беше готов да подаде оставка. На четвъртия ден обаче американската посланичка отиде в Министерския съвет и Борисов изведнъж придоби храброст и се отказа да подава оставка. Сега ще разберете какво най-вероятно му поискаха, и какво им даде той, за да продължат да го държат на власт“, сподели във Фейсбук Костадинов.
„Преди протестите от американското посолство бяха заявили, че ако се изгражда „Турски поток“ през България, на страната ни ще бъдат наложени санкции. От Министерския съвет реакция нямаше. Управляващите ни козируват на посланичката, която е като генерал-губернатор в България и правят каквото им се нареди“, коментира той.
„Упорито се заговори за геостратегически сблъсък и не става въпрос за Русия, а за разминаване между ЕС и САЩ. Проектът Южен поток, от който България се отказа под американски натиск, а сега ходихме да се молим на турците да ни включат към тяхната мрежа, за да внасяме руска газ от Турция, обслужваше интересите на Европейския съюз“, заяви вождът на „Възрадане“ във видеообръщение към българите.
„Турски поток е готов от Русия до българската граница, както и в Сърбия. Той ще стигне до сърцето на Европа. Единственото място, където все още не е довършен, е тук. Работата е спряла, а срокът за изграждане на трасето е до 1 декември. Най-вероятно Херо Мустафа е казала на Борисов, че ако иска американска подкрепа, трябва да спре строителството на тръбата. Затова откакто започнаха протестите, тук не се работи. Цената за оцеляването на един диктаторски, корумпиран и антибългарски режим е за поред път отстъпване от българските национални интереси“, подчерта Костадинов.
„Тези хора са национални предатели и не заслужават не само да ни управляват, а да живеят да свобода! Това, което трябва да направим, е да ги свалим максимално бързо и да започнем да управляваме собствената си държава“, добави той.
„Когато си обещал на американските си господари, че ще спреш строежа, а на германските, че ще го продължиш, съдбата ти е да бъдеш смачкан като между два воденични камъка. Няма обаче да бъде смачкан Бойко Борисов, а българската държава“, предупреди Костадин Костадинов.