Биволъ спечели на 2-ра инстанция делото срещу Кмета на Поморие от ГЕРБ Иван Алексиев

Биволъ

Биволъ спечели на 2-ра инстанция делото срещу Кмета на Поморие от ГЕРБ Иван Алексиев /субект на наши разследвания, спр. Архив Биволъ/ и собственика на кАнал 3 – „Елит Медиа България“ ЕООД.
Алексиев и кАнал 3 бяха осъдени заради гнусните клевети срещу Биволъ и екипа ни, че сме рекетьори и разследванията ни били мотивирани от лични интереси. Абсолютна и брутална лъжа, обида и клевета, заради която свинските марионетки и ла.нометки ще си получат заслуженото!
А #ГешевЕПозор е образувал по клеветите им дела срещу Биволъ за ОПГ  Специализираната прокуратура вместо да гони престъпниците, е затънала в Позора да натиска хората да лъжесвидетелстват срещу нас, в отчаян опит да „легитимира“ клеветите!! Защото баш ние сме главната Мафия, която се изправя срещу държавната #Мафия
Оттук нататък предстои верижно завеждане на дела срещу всички свински медии /най-паче ТруП/, които повтаряха и тиражираха клеветата „рекетьорите от Биволъ“! Ще бъдем наистина безмилостни, защото Биволъ ПОМНИ и никога НЕ ЗАБРАВЯ. Освен това сме едни много търпеливи хора и умеем да търсим постоянно и да чакаме Справедливостта!
Не всичко е обречено в Съдебната ни система, когато има доблестни магистрати, които не страхуват Пеевски, а имат морала и съвестта на истински законопазители!
Специални Адмирации и за адвокат Георги Атанасов!

http://194.12.227.30/BCAP/AC/WebData.nsf/vCourtActsByCase/4ED434C93D2AE71FC22585CE003EDC3C