Бойко ще абдикира, когато Европа му спре парите

Велизар Енчев разкри как протестиращите могат да свалят правителството. Бойко си отива, ако протестиращите вдигнат лагер пред Европейската комисия и Европа му спре парите

Без парите на Брюксел Бойко Борисов е господин никой. Това сподели във Фейсбук бившият депутат Велизар Енчев.
„Време е Отровното трио да се обедини около кауза, която всъщност е главната цел на протеста: Изборите, каквито и да са те, не бива да се правят от ГЕРБ и ОП! Ако вотът /редовен или извънреден/ отново ще е дело на изборната машина на Борисов и компания, резултатът от него е предизвестен: Нов мандат на мутрите!“, коментира той.
„Избори, които са компютърно обработвани от държавната фирма „Информационно обслужване“, приватизирана от гербаджийски математик, ще дадат четвърти мандат на Борисов и коалиционните му патерици. Експертно правителство, избрано от депутатите на ГЕРБ, ОП, ДПС и Воля, ще произведе отровни резултати: половин милион невалидни бюлетини, милион мъртви души, купен ромски вот, дирижиран изборен хаос!“, предупреди Енчев.
„В Деня на Независимостта лъсна отровна истина, която официализира коалицията ГЕРБ-ВМРО и погреба политическата кариера на Каракачанов. Идеята му за експертно правителство е писана в Боянските сараи и дава доживотна власт на човека с Боянското шкафче. А желанието му да помири президент и премиер е толкова абсурдно, колкото отчаяните опити на Химлер Нацистка Германия да се помири с Антихитлеристката коалиция.“, добави той.
„И кога протестът ще установи постоянен протестен лагер пред Европейската комисия на ул. „Раковски“? Европейският съюз е единствената външна сила, която може да вдигне „червен картон“ на Борисов – не с кухи декларации, а с блокиране на милиардите от европейските субсидии!“, подчерта патриотът.
„Само тогава ДПС ще оттегли подкрепата си за режим, от който получи морски сараи, ТЕЦ-ове, пристанища, студен резерв, държавни поръчки за стотици милиони… Без парите на Брюксел Борисов ще абдикира на следващия ден. Тъжно е, но трябва да го признаем: Отново чакаме свободата си отвън!“, коментира Велизар Енчев.