Вие, свободните граждани сте най-голямата заплаха за мафията, за Борисов, Пеевски, Гешев и бандата им.

Georgi Borisov Georgiev

БЪДЕТЕ СИГУРНИ, че го искате. Че искате да живеете свободни, да бъдете активни граждани, да се изправите срещу мафията и да платите цената за свободата си. Сами трябва да вземете това решение. Тогава няма какво да ви спре. Също така бъдете сигурни, че вие сте най-голямата заплаха за мафията, за Борисов, Пеевски, Гешев и бандата им. Вие, свободните граждани – бойци. Това е техният кошмар.
Мислеха, че могат да ни превърнат в стадо за доене, стригане и дране. Мислеха, че могат да лъжат и крадат вечно. Мислеха, че могат да прокудят младите, активните и непримиримите, за да останат само послушните и зависимите. Мислеха, че могат да купят всички журналисти и да смажат медиите. Мислеха, че могат да превземат и подчинят цялата съдебна система и всички магистрати.
Не успяха.
Сега е ред и време да платят за престъпленията си. Гражданите срещу мафията, БОЕЦ водим тази битка. И тя не е за властта, тази битка е за свобода и справедливост. Важното е да не позволим да бъдем излъгани отново, да не позволим на мафията за заложи своите тумори отново. Да не позволим техните схеми за оцеляване. Затова трябва гражданите да вземем инициативата. Буда не трябва да подава оставка по сценарий. Това правителство трябва да бъде свалено, мафията трябва да бъде изрината от властта, това е начина. Без компромиси, Гешев трябва да бъде свален заедно с Борисов. Това е началото и след него продължаваме по пътя към истинската демокрация, свобода и нормалност. Ние ще го направим и това ще е нашето удовлетворение. Сами ще се преборим със злото и ще си върнем държавата. Невероятно е усещането да дишаш свободен. Имайте вяра, ще се преборим.
Това е, всеки сам решава.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА