Гавра с израелските туристи, посрещат ги в Поморие с нацистки символи

След като стана ясно, че израелски туристи ще удължат сезона в Слънчев бряг до октомври, стана известно, че в Поморие се продават сувенири и чашки с нацистки символи

В Слънчев бряг вече почиват близо 1000 туристи от Израел, а в Поморие се продават сувенири и чашки с нацистки символи, разкри зрител на Нова телевизия. Той е снимал сувенири със свастика.
Израелски туристи удължават сезона в Слънчев бряг до октомври, съобщава BulgariaON AIR
За възобновяване на туристическия поток от Израел към България голяма роля изигра отпадането на изолационния срок. Ако отпадне изискването при пристигане у нас задължително да се представя и PCR тест, желаещите да посетят България ще се увеличат, прогнозира почетният консул на Израел в Бургас Орлин Мандов.
Ще се увеличат ли? Възможно е, но разчуе ли се, че в страната, която е спасила българските евреи да не отидат в концлагерите на Третия райх, законът е дъвка за наивници. В нормалните държави търговците, дръзнали да изложат сувенири със свастика, щяха да си имат големи проблеми с правосъдната система. У нас това не може да се случи, тъй като правосъдната система е кривосъдна.