ГЕРБ била лидерска усвоителна котерия, ипотекирана в Сараите

ГЕРБ е ипотекирана котерия в Сараите, обслужваща Пеевски и подобните му, коментира Христо Иванов

ГЕРБ била лидерска усвоителна котерия, ипотекирана в Сараите. Това сподели във Фейсбук бившият правосъден министър Христо Иванов.
„За да е ясно какво мисля и да няма свободни съчинения: ГЕРБ не е годен субект за коалиране! Многократно са го доказали и аз многократно съм го казвал. Това е лидерска усвоителна котерия, ипотекирана в Сараите и обслужваща Пеевски и подобните му.“, коментира той.
„Смисълът на всичките ми усилия е да разрушим този модел и системните му предпоставки и това е, за което търсим подкрепа от избирателите. Изобщо не обсъждаме управленски коалиции и не се занимаваме с хипотези. Искаме за Демократична България мандат за управление, чрез което радикално да модернизираме страната“, добави той.

„Христо Иванов не е глупак. Той е много добре наясно, че в момента в ГЕРБ има много повече десни, отколкото в собствената му партия. Десницата трябва да си вземе вересиите, които даде на Бойко, който навремето се отърка о ЕНП, за да си създаде псевдодясна окраска“, коментира в социалната мрежа бившият депутат Емил Василев.

„Ако пак ще си правим елитарен десен клуб „Забранено за бивши ГЕРБ-ери“, дето всички ще са непорочно заченати и полудевствени, то мутроченгесарският хомот ще ни стяга вратовете още бая години“, добавя адвокат Емил Василев.