Граждански форум „Орлов мост“!

БОЕЦ – България Обединена с Една Цел,

БОЕЦ, заедно с Граждански мегдан, Орлово гнездо, Обществен контрол, Зелен Младост и нашите приятели, с които сме заедно на блокадите и протестите срещу мафиотското правителство на Борисов, Пеевски и Гешев запазваме тази общност и енергията, която се роди на Орлов мост и продължаваме под формат Граждански форум „Орлов мост”! Събираме се в 17.30ч. пред БНБ, срещу новата сграда на Парламента и поставяме всеки ден нова тема за дебат – фиксираме проблемите и представяме решения!
Искаме оставките на наглите, знаем какви са проблемите и знаем как да ги решим, това е посланието. И сме готови да го направим.
Първата тема, с която започваме гражданския дебат в сряда е „Що е то правова държава?” Лектори в началото ще бъдат доц. Атанас Славов – университетски преподавател и адвокат Камен Добрев от БОЕЦ. След тяхното експертно представяне на темата минаваме в режим на граждански дебат и разговор – конкретни идеи и решения.
В четвъртък темата е „Що е то разделение на властите?”. От понеделник, следващата седмица продължаваме всеки ден с нова тема.
Успоредно с Форума ще продължим и с акциите, блокадите и протестите до оставките на Борисов, Гешев, Цацаров и Кошлуков!
Граждански форум „Орлов мост” – място за свободни граждани и свободно слово!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА