Мартин Карбовски: Няма вечни тирани, Борисов рухна

Бойко Борисов не е дал нито един отговор на въпрос, а се обаждаше на шефчета, продуценти и говореше какво и как да се прави, каза Мартин Карбовски

За последните 15 години Бойко Борисов не е дал нито един отговор на въпрос. Той винаги си говори каквото си иска, казва си неговите неща. Това каза в „Лице в лице“ по бТВ журналистът Мартин Карбовски.
„От телевизора се размахват едни милиони и всички си казват: „Ей, тоя колко милиони ни даде“. Аз искам да питам всеки един зрител пред телевизора: Колко ви даде всъщност и какво виждате като милиони?“, добави той.
Трябва ни прогрес и ако някой е застанал на пътя на чистия въздух, трябва да си ходи, заяви водещият на „Карбовски: Втори план“.
„Няма вечни тирани и не може да лъжеш вечно хората. След видеото от спалнята всичко рухна. Може и да е фалшиво, но той трябва да излезе и да го обясни. При мен няма да дойде. От 2013-та ми се сърди. Той не само не отговаря на въпроси, а и провали журналистиката у нас. Този човек се обаждаше всеки ден на някакви шефчета и продуценти и говореше какво и как да се прави“, заяви Мартин Карбовски.
Той определи протестите като „учтиви и възпитани“ като направи сравнение с бунтовете във Франция и Беларус, където се стигна до по-категорично използване на сила.