Отровното трио към депутатите: Напуснете парламента, не бъдете слуги на мафията!

Това е единственият знак за разграничаване от автократичната власт и премахване на фасадата, зад която се крие мафията, обявиха от Отровното трио

Напуснете парламента, не бъдете слуги на мафията! С този призив към депутатите се обърнаха проф. Велислав Минеков, адвокат Николай Хаджигенов и Арман Бабикян от „Отровното трио“.
„Призоваваме публично всички партии, които твърдят, че са опозиционни и всички народни представители, които помнят клетвата си при встъпване в Събранието, на базата на своя морал и чест, да напуснат пленарните заседания и работата си в комисиите на Парламента! Това е единственият ясен знак за разграничаване от тази автократична власт и премахване на фасадата, зад която се крие мафията и диктатът на Борисов“, обявиха от „Отровното трио“.
Според тях Народното събрание вече не е органът, в който опозицията е коректив, а „нотариус“ на отдавна взети и изтъргувани еднолични решения. Този акт ще остави имената на срама самотни и единствени, като подопечни служители на един човек, а не като изразители на народната воля.
„След „кървавата сряда“ всеки има възможност да реши, дали ще остане в историята като поддръжник на демокрацията или като слуга на режима. България ще запомни всеки един от Вас! Вие решавате с какво!“, призоваха организаторите на протестите срещу мафията.