„Отровното трио“ погна „умната“ кърджалийска преЦедателка, заради клевета

Ще осигурим възможност на умната кърджалийска преЦедателка на НС да докаже твърденията си, че олигарси плащат на Отровното трио за протеста, обяви Хаджигенов

В понеделник ще осигурим възможност на умната кърджалийска преЦедателка на НС да докаже твърденията си, че олигарси плащат на „Отровното трио“ за протеста, сподели във Фейсбук адвокат Николай Хаджигенов.
„Цената на въпроса е 3 000 лв., като частичен иск от 30 000лв., които ще отидат, както обикновено в детската онкохематология на ИСУЛ“, добавя юристът от „Отровното трио“.
Цвета Караянчева изтъкна, че има двама олигарси извън България, които заявяват участие в дирижиране на протеста, има и хора които отиват по убежедения, но има и провокатори.
„Тези олигарси, които финансират онази част от протеста като „Отровното трио“ и всичко останало – тази легитимация, която Божков прави по „Фейсбук“, нали не оставате с това впечатление, това е мафията, която финансира протестите“, каза парламентарната шефка и видя връзка между президента и част от недоволните.