Сензация: Елитът на ГЕРБ пие Новичок, стопява им мозъците

Съдия Румяна Ченалова изкара Бойко Борисов политически труп. Очаква да получи доживотна присъда, а за елитът от ГЕРБ начело с вожда тя намекна, че пие Новичок
Почвам да мисля, че политическият ни „елит“, начело с Борисов редовно пие „Новичок“- в малки дози стопявал мозъка… Това сподели преди минути във Фейсбук съдия Румяна Ченалова.
„Най – вероятно вече има експертиза според която снимките от премиерската спалня са автентични и няма данни за манипулации и монтаж. Най- вероятно Борисов знае за тази експертиза. Това обяснява налудничавите му изявления днес за изпратената от президента прекрасна жена – фотограф“, коментира тя.
„Борисов е очевидно уплашен от президента и не заради дрона или фотолюбителката, а защото ген. Румен Радев се оказа костелив орех – принципен, упорит и безкомпромисен. А и рейтинга му в пъти изпреварва този на Борисов“, сподели в социалната мрежа съдийката.
„Борисов е вече политически труп, но не може да го приеме. Много скоро ще падне от Олимп. Пожелавам му здраве, за да може да изтърпи наказанията за престъпленията си срещу българския народ.Надявам се да получи доживотна присъда, поради което му желая и дълголетие“, добави тя.
„Протестите са нашия глас. Никакво отстъпление!“, призова Румяна Ченалова.