Смях! Марешки се чувствал изнасилен, а Бойко Борисов – сготвен

Чувствам се изнасилен, както много българи, на които им крадат имотите, сподели депутатът Веселин Марешки, а Бойко Борисов каза, че бил сготвен от хората на Радев

Вождовете на „Воля“ и ГЕРБ Веселин Марешки и Бойко Борисов се превърнаха в жертви. Единият на кривосъдието, а другият – на … чекмеджето. Като в театър двамата се опитаха по доста нелеп начин да се изкарат мъченици.
Чувствам се изнасилен, както много българи, на които им крадат имотите, сподели единият в предаването „Лице в лице“ по бТВ, а другият се опита да замаже скандала с чекмеджето, но още повече се омаца като започна да разправя небивалици за това, че бил сготвен от хората на президента Румен Радев.
Премиерът коментира разпространените преди време записи от спалнята му и неговото шкафче. Според Борисов те са направени от екипа на президента Румен Радев.
„Аз съм готов и много пъти съм изяснил как неговите хора ме сготвиха по един елементарен начин с една прекрасна госпожа, която дойде и нащрака в мое отсъствие всичките тези работи“, заяви днес Борисов пред бТВ.
„Направиха го по перфектен начин, шапка им свалям. Много добре бяха разучили ситуацията, години наред са се готвили за един подобен момент. Грешката им беше, че пуснаха клипа, с който се снима спалнята, къщата, сервизните помещения, в мое отсъствие“, коментира Борисов.
„Ама нали той държи и злато, и пари в едно чекмедже, след като всички знаят, че касата е пред вратата“, коментира той.
Така и не стана ясно коя е прекрасната госпожа, спусната като с парашут от хората на Радев в спалнята на Бойко. Звучи толкова (не)вероятно това, което казва, че едва ли някой би могъл да приеме думите му за истина.
За разлика от него босът на аптекарите, който получи 4-годишна ефективна присъда, по дело за изнудване, все пак буди съжаление. Той и Красимира Колева са признати за виновни, че от 9 октомври до 16 ноември 2014 г. с цел да принудят Асен Миланов да заплаща всеки месец 10 000 лв., го заплашили с разрушаване на стопанисваното от него заведение и със създаване на пречки на търговската дейност.
Няма съмнение, че имотът, върху който незаконно е построена тази постройка, е собственост на наша фирма, оплака се пред Цветанка Ризова Марешки. Той донесе и документ от съда, в който е записано, че строежът, който е трябвало да бъде унищожен, е изграден на терен, собственост на „Варна Фарма Холдинг“, която е една от неговите най-големи семейни фирми.
„Аз ще бъда първият човек, който е осъден за това, че е искал наем за своя вещ и още по-лошото – те казват, че аз съм го заплашил с разрушаване на негово имущество. Всяко имущество, което е върху моя земя, е мое имущество“, каза Марешки.
Естествено той отрече да е заплашвал и удрял. Заради присъдата от БСП поискаха оставката му, а той ги нарече изверги.
Оставка не мисли да подава и „сготвения“ премиер, макар че все повече хора за готови да го скалпират заради скандала с пачките и простата кърджалийска … „Готвачите“ от президентството се забавляват докато Бойко бръмчи из страната с джипката си и се напъва да изкара някой друг виновен за провала си.