Агентът на комунистическата ДС Иван, известен и като министър Каракачанов от кабинета на Борисов обвинява ЕП

Георги Георгиев

Агентът на комунистическата ДС Иван, известен и като министър Каракачанов от кабинета на Борисов, отново се е разпищолил и ръси ли , ръси.
Този път европарламента му бил виновен.
Оказвал бил натиск.
Ми, какво искаш бе, метил съветски?!
Да ти хвърлят милиарди евро, за да ги давате на мафията без контрол ли?!
Да харчите 3 милиарда лева, за да строите нов газопровод на Путин, докато правите пореден външен дълг за България от 5 милиарда ?!
Изобщо – показателен е факта кои са съюзниците на Борисов в това правителство.
Бруталната руска партия Атака с две министерства и дори областен управител на София, „патриоти“ – агенти на ДС и Кремъл и разбира се цялата сикаджийска сган.
Неслучайно ДПС, начело с Доган и Пеевски не само, че не искат оставка на Борисов, а напротив – яростно го подкрепят и чрез медиите си, и при гласуванията на важни законопроекти.
ФАКТ !
Неслучайно и екоминистрите на ВМРО източват язовири и оставят цели градове без вода, за да може ВЕЦ-овете на ДПС да печелят пари.
Неслучайно правителството на Орешарски с мандат на ДПС беше избрано с гласа на Волен Сидеров – днешният ортак на Борисов.
Неслучайно си имат и Главен прокурор, който прикрива и замазва стотиците милиони левове, дадени от КТБ на фирмите на ДПС по време на първия мандат на Борисов, когато наливаше парите на държавните ни предприятия в тази банка.
Неслучайно днес Борисов дава 3 милиарда лева, за да строи газопровод на Путин, а прави нов външен дълг от 5 милиарда лева.
Неслучайно миналата година ремонтира пристанището на Ахмед Доган към ТЕЦ Варна със 150 милиона лева държавни пари, а тази година хвърля нови 200 милиона лева, за да му разшири канала.
Неслучайно охранява Доган и Пеевски чрез НСО, докато съюзниците му от Атака , НФСБ и ВМРО ближат задника на Доган и дори му подаряват общинския път към сарая му в Росенец.
Всички те, заедно с Радев, Корнелия, Мая и Славчо са от един отбор – отборът на Путин.
ФАКТ !
Неслучайно още през 1994 г. агентът на комунистическата ДС Иван (Каракачанов) връчи почетната награда на ВМРО на агентът на комунистическата ДС Сава (Ахмед Доган).

Снимка на Георги Георгиев.