Баце ни натресе дълг от 20 милиарда лева

С новите 5 милиарда Баце ще дигне още малко пенсиийките и заплатите на полицаите, прогнозира адвокат Емил Василев

Бааааааати лъжеца е Баце! Уникално нагъл. Докато ние си протестираме и се борим за гражданските права на битите и арестуваните на 02 септември, мутроченгесарите взеха нов дълг от 5 милиарда лева, с опция да стане 10 милиарда лева, вероятно предизборно в началото на следващата година. Това сподели във Фейсбук бившият депутат Емил Василев.
„През миналата година пак беше взет дълг от 10 милиарда лева, за да финансира Баце малоумни антибългарски проекти, като например лижещия зад.ика на Путин „Балкански поток“ и лижещия зад.ика на Тръмп проект за закупуване на изтребители Ф-16. За две години Баце ни вкара в нови задължения за около 20 милиарда лева“, коментира адвокат Емил Василев.
„Нали уж се биеше в гърдите с най-ниския външен дълг на България, нали упрекваше тия, „дето искат да загробят следващите поколения с дългове“. С тези нови 5 милиарда лева предполагам планира да дигне още малко пенсиийките и заплатите на полицаите, та дано си осигури още малко купени гласчета за изборите и мотивирани копои, които да бият хората по площадите. Пък вий, вий си протестирайте“, добавя бившият депутат.