Протестиращи: Тези бандити от Бойко III да си ходят, затвор за мафиотите!

Според Арман Бабикян се готви служебна победа на изборите. Протестиращи, включили се днес в марша за демокрация, се надяват Бойко III да падне и мафиотите да бъдат съдени

Мисля, че тези бандити в правителството е крайно време да си подадат оставката. Те трябва да носят наказателна отговорност, а не политическа. Това каза пред Нова телевизия един от анкетираните протестиращи.
„Силно се надявам, че ще се стигне до оставка. Всеки ден, в който правителството не подава оставка то търпи много сериозни политически негативи, така че за физическото оцеляване на партия ГЕРБ като че ли най-рационален избор е в максимално кратки срокове да подадат оставка“, добави той.
Исканията на протестиращите остават непроменени – като основните са оставка на правителството и на главния прокурор. След митинг в триъгълника на властта, протестиращите тръгнаха на шествие до Орлов мост и блокираха кръстовището.
Протестът днес бе наречен от „Отровното трио“ Марш за демокрация.
Според Арман Бабикян се готви служебна победа на изборите.
„Когато искаш да свалиш една ояла се и корумпирана власт, това е политика. Ние правим и в момента политика, а и не виждам защо да нямаме самочувствие, в сравнение с пожарникари, партийни секретари на БКП, събрани по бензиностанциите министри и редица други кадри на днешното управление“, каза той в интервю пред novinite.bg.
„Площадът и протестът е алтернативата на днешното управление. Властта произтича от гражданите, а не обратното“, коментира той