КЪДЕ СТЕ, МИСИРКИТЕ?

КЪДЕ СТЕ, МИСИРКИТЕ?
Днес на „Турски поток“ нямаше нито една дръжка на микрофон! Всички онези, дето снимат джипката и целуват задника на оня в нея , днес се бяха изпокрили и не дойдоха да отразят грабежа на 4 милиарда лева.
Страх тресе кочината!
Нямаше ги и някои от „борците срещу статуквото“, които иначе са много силни в яйцехвърлянето и викането на оставка пред заключени сгради. То е безопасно, както за изпълнителите, така и за статуквото. Да се изправиш срещу руската мафията и нейните слуги и енергийни проекти, с които се одират милиарди от гърба на българите е нещо друго. За това убиват и това наистина може да събори Буда.
Акцията организирана от БОЕЦ на строежа на „Турски поток“ край Макреш бе и своеобразен тест за това, кои наистина се борят срещу мафията и статуквото и кои са ментетата, чиято битка е просто да се докопат до властта и да се наредят на хранилката!
Днес освен БОЕЦ на място имаше хора от „Демократична България“, „Зелен Младост“, „Граждански мегдан“. „Обществен контрол“, „Зелено движение“, „Орлово гнездо“ и няколко десетки непримирими граждани от цялата страна. И мафията се скри! Благодаря на всички, които дойдоха, заедно го направихме!
Руските зелени човечета, които нападнаха екипа на Биволъ във вторник днес ги нямаше. Нямаше никой и на строежа. Поне за един ден спряхме грабежа и мафията, както и бяхме обявили!
Нямаше го и Борисов с джипката да ни обяснява как този проект щял да разкрие хиляди работни места и как в него нямало руски интереси! На този обект заварихме САМО руски и беларуски фирми с руски работници, които строяха руски тръбопровод , с руски машини и руски тръби за пренос на руски газ. Български са само милиардите, с които плащаме за този грабеж.
Ще продължим с акциите и разкритията всеки ден. До спирането на проекта и оставката на Борисов. Тези две неща са свързани. Следва оставката на Гешев и продължаваме.
Още в понеделник БОЕЦ започваме кампания в Брюксел за информиране на Европейската комисия и парламент за измамната схема на „Турски поток“, чрез която Борисов превръща България в заложник на своите зависимости и в троянски кон на путинската мафия и интереси в Европа. Гласът вече ни се чува.
Чувам и квиченето на Пеевски, който се надяваше чрез този проект да върне 800-те милиона, които „усвои“ за Южен поток! Надяваше се българските граждани да платим дълговете му към руската мафия. Няма да стане!
За финал една „новина“ от днешната акция. На строежа на „Турски поток“ бяха докарани чисто нови тежки машини, багери, самосвали и булдозри с български номера! За да имитират, че на обекта работят и български фирми. Представяте ли си какъв страх тресе кочината! Само че в бързината са забравили да свалят лепенките от камионите, с които са маркирани, че са закупени с европейски средства по проект за енергийна ефективност! 🙂 В Брюксел много ще се зарадват, че с техни пари се строи путинско-ердоганският поток!
Битката продължава!