Манипулацията с тестовете за коронавирус ще счупи държавата

Манипулацията с тестовете съсипа туризма. Мутроченгесарите няма да се успокоят, докато окончателно и напълно не унищожат тази държава, коментира адвокат Емил Василев

Манипулацията на данните от PCR-тестовете е вече толкова очевидна, че вбесява всеки интелигентен човек. Това коментира бившият депутат Емил Василев.
„Партийното поръчение е изпълнено! 25% достигнаха положителните PCR-тестове. С тези темпове скоро ще отчетем и 100%. Причината е, че повечето тестове се правят в един специално създаден „клъстър“. И това са болничните заведения, където е нормално да преобладават болните. Друга част от положителните тестове идват от хората, които сами си правят такива, защото са усетили някакви симптоми“, сподели във Фейсбук той.
„Никой здрав не ходи да се тества, нали, освен ако няма проблем с главата. Накратко: 2+2 е 4, но може и да е 3 ако партията нареди, както се казва един стар виц. Манипулацията на данните е вече толкова очевидна, че вбесява всеки интелигентен човек“, изтъкна адвокат Василев.
„Явно някой някому е разпоредил България да достигне нови висоти – а именно световен рекорд по положителни тестове. Чакайте зимен туристически сезон, чакайте и летен. Ще има да чакате. Води ни, партийо, води!“, добавя той.
„Мутроченгесарите няма да се успокоят, докато окончателно и напълно не унищожат тази 1300-годишна държава“, коментира Емил Василев.