Отровното трио: Ако искахме да погребем Бойко, щяхме да купим не яйца, а РПГ-та

Ние погребахме диктатурата на Бойко Борисов, коментира адвокат Николай Хаджигенов от Отровното трио

Ние погребахме диктатурата на Борисов. Ако искахме да погребем самия Борисов, да бяхме купили РПГ-та, а не яйца. Това каза в „Тази неделя“ по бТВ адвокат Николай Хаджигенов от „Отровното трио“. Уморихме се, но няма да спрем, добави Арман Бабикян.
„С четвъртото „Велико народно въстание“ дадохме знак на Брюксел, който на 5 октомври на заседание на Европарламента ще разглежда положението с България. Цяла Европа трябваше да види, че българите са изправени. Този знак трябваше да бъде ясно разчетен за сметка на лъжите на властта, че има някакво временно преминаващо природно явление“, каза Бабикян.
По думите му винаги, когато има сблъсък, обществото се разделя и това е нормално. Затова е нормално и по отношение на протестите българите да са разединени.
„Ние сме на площада, за да могат да се чуват мнения, а не за да се купуват. Хората започнаха да различават платените и това също е голямо постижение. Когато обяснението за всичко това обаче са пари, значи повредата е проникнала ужасно дълбоко и тя няма да се излекува с площад, а с образование“, на мнение е Арман Бабикян.
„Създадохме гражданско общество – нещо, което не можахме да направим 30 години. От днес българинът е революционер“, каза адвокат Николай Хаджигенов.
„Цял живот съм бунтар, цял живот съм непримирим към потисничеството и липсата на свобода и демокрация. Това е крайно притеснително“, допълни той.
Третият човек в „Отровното трио“ – Велислав Минеков, предстои днес да замине в Брюксел.
„Възнамерявам да извърша някои предателства, но не към родината, а по отношение на управляващата ни мафия и ще го направя достойно. Мисля, че съвсем скоро ще имаме успех“, заяви той.
На въпрос дали ще има пето „Велико народно въстание“, Велислав Минеков изрази надежда преди него правителството да е паднало.