Падението на Цветанов: Омаскари Бойко за оргия с три момичета

Не допусках, че Цветанов ще падне толкова надолу и ще се захване да маскари бившия си Главатар Бойко Борисов, коментира Любо Кольовски

С известно закъснение се запознах с откровенията на бившия втори в ГЕРБ, Цветан Цветанов, който наскоро основа партия „Републиканци за България“ и се кани да промени политическия пейзаж у нас, като участва в предстоящите избори. За мен Цветанов винаги е бил пример за лоша морална и политическа хигиена, но все пак не допусках, че ще падне толкова надолу и ще се захване да маскари бившия си Главатар (б.р. Бойко Борисов). Това сподели във Фейбук блогърът Любо Кольовски.
„Хубавото в тази нечиста и подла атака на Цецо е, че показва в цял ръст истинската морална и нравствена същност на гербаджиите. Те не могат да бъдат бивши. Те до живот си остават гербаджии и ще носят на гърба си позора, независимо в коя партия членуват и какви знамена развяват преди избори. Цитирам BNR.bg: Цветанов: По 3 жрици на любовта влизаха накуп в офиса на Борисов!”, добавя блогърът.
„След като вчера социалните мрежи буквално се взривиха от скандалното интервю на Цветан Цветанов, който разобличи скандалните заповеди, задавани му от Бойко Борисов, днес той разясни още скандални подробности за случки с участието на бившият му шеф“, пише Кольовски в социалната мрежа.
“Когато ходих на сутришни оперативки или когато ме викаше извънредно в различни части на денонощието съм се натъквал на какво ли не…”, разказва бившият заместник на Баце.
“Като оставим настрана крупните бизнесмени и ъндърграунд герои, които всички познавате имаше и много други интересни посетители там.”, добавя той.
“Ето веднъж например незнайно поради каква причина, той ми се обади и ме извика по спешност в 22:00 през нощта. След като го запитах какво е толкова спешното, той ми обясни, че трябва да изрепетираме какво да лъжем на предстоящата пресконференция на ГЕРБ, планувана за следващият ден”, разказва Цветанов.
“Когато отидох там останах много изненадан първо от неадекватното му поведение. Според мен видимо беше употребил алкохол, а след края на оперативката, точно на излизане от офисът му, видях как охраната води 3 изключително провокативно облечени млади момичета, които бяха ухилени буквално до уши. В последствие, след като си обсъждахме в лични разговори с колеги от ГЕРБ, се оказа, че това е много честа практика на Бойко Борисов”, каза на 17 октомври 2020 г. в сутрешният блок на БНР Цветанов!“, припомня Кольовски.
„А аз се питам дали днешните съмишленици и ортаци на Цветанов си дават сметка, че някой ден той може да разкрие интимни подробности и от техния живот? Веднъж предател и подлец – завинаги предател и подлец, нали така?“, коментира той.