Смях! На кого ще остави Баце инфантилните българи?

След Тато, Командира, Дедо и Баце обезнадеждените българи си търсели нов спасител. Той щял да осъществява родителски надзор върху инфантилното население, коментира Иво Христов

Социологът проф. Иво Христов прогнозира смяна на амортизирания режим на Бойко Борисов. Той определи като очарователно това, че българите все си търсели спасител и коментира в интервю за бТВ, че след Тато, Командира, Дедо и Баце, те щели да го срещнат и той ще осъществява някакъв такъв родителски надзор върху инфантилното българско население.
След поредната тежка плесница, политическият елит не реагира. Намериха се само някакви ГЕРБави младежи, които изреваха сърдито, че депутатът трябвало да си подаде оставката заради обида към българския народ. Вместо да искат оставката на Баце след записите, с които стана за смях, те се надяват безпартиен депутат, избран от гражданската квота на БСП да се оттегли. Излагация!
И защо му е да го прави? Защото казва истината ли? Проф. Иво Христов очаква политическият елит да си смени амортизирания диктатор с някой, който не е срещу диктатурата му, а иска промяна само, защото му е отрязан достъпа до хранителната верига. За съжаление прогнозата му ще се окаже отново точна! Трагикомедията няма край. Търси се отново спасител, който да осъществява надзор върху инфантилното българско население.