Академик зове за BulExit, членството ни в ЕС е предателство

Академик Петър Иванов призова за BulExit. Според него влизането на България в Европейския съюз е предателство, както и опита да ни вкарат в СССР

Патриотът академик Петър Иванов призова за BulExit. Членството на страната ни в Европейския съюз не ни носи нищо добро.
„Тези плешивци ни се подиграват! Разбрахте ли? BulExit!”, написа академикът под колаж във Фейсбук, на който Бойко Борисов и ортакът му Манфред Вебер, който е председателят на групата на ЕНП в Европейския парламент, „държат“ снимка на шкафче, пълно с пачки. Това е същото чекмедже с едрите еврови банкноти, заради което започнаха протестите срещу мафията.
„Желанието на бай Тошо да включи България в Съветския съюз било национално предателство. А какво е включването в Европейския съюз?“, сподели акад. Иванов в социалната мрежа.
Включването в ЕС обаче е дело на Дедо, а не на Баце. На 29 октомври 2004 г. царят-премиер Симеон Сакскобургготски, на когото Бойко бе гард, след падането на Тато, подписа, заедно със Соломон Паси заключителния протокол на Европейския съвет за приемането на Европейската конституция, а на 25 април на тържествена церемония в Люксембург Георги Първанов и Дедо подписват договори за присъединяване към ЕС от 1 януари 2007 г. Бойко обаче продължава делото им, след като народът им показа среден пръст на изборите.
Време е и Бойко, и ГЕРБ да отидат в историята, както и ЕС!