Няма по голяма сила от гражданите осъзнали силата си.

ТАМ им е мястото!
Полицията заключи окръжният прокурор на Видин в стаята за разпити! Там им е мястото! Днес бях призован да се явя ‘за сведение“ във връзка с образувана проверка по сигнал на БОЕЦ срещо градският прокурор на София, Илияна Кирилова за неизпълнение на съдебно решение. Осъдихме СГП да ни дадат данните за позора на Гешев – сключените от него споразумения с обвиняеми и ОПГ-та. Явих се в 10.00ч. и поисках да документирам снемато на сведения, като излъчвах на живо на страницата на БОЕЦ. Окръжният прокурор на Видин, Ваня Ненкова отказа да ме разпита публично, както и да отговори на моите въпроси. Това е прокурорката, която миналата година ми издаде забрана за напускане на страната, за да осуети трансплантацията на съпругата ми, като преди това ми бе и повдигнала скалъпени обвинения по заповед на Гешев. С тези обвинения и делото срещу мен стана окръжен прокурор. Мафията знае как да награждава слугите си. Попитах я, как така един магистрат се превръща в убиец, какава е цената един прокурор да продаде душата си на мафията? И прокурорката се скри, не отговори. Полицията ме избута и заключи Ненкова в стаята за разпити.
Много са смели, като пишат обвинителни актове, или постановления в кабинетите си, но както застанеш лице в лице срещу тях и виждаш какви страхливци са Гешев и каскетите му. Крият се , заключват се, бягат и треперят, а аз исках само отговори на няколко въпроса. Бягат от Истината, като дявол от тямян. По същият начин преди няколко месеца исках и от районният прокурор да отговори на въпросите ми и пак се наложи да го гоня в мазето на съда, където се скри и заключи. Защо бягате и се криете, нали сте „закона“?
Днес бе и поредното заседание по едно от делата срещу мен. Другата седмица има още две дела. Мислеха, че ще ме смачкат с тези обвинения, вместо това ме амбицираха още повече. Жалки страхливци. Няма по голяма сила от гражданите осъзнали силата си. Скоро Гешев, Буда, Пеевски и слугите им ще бъдат на подсъдимата скамейка. Имат думата ми. Няма да ги заключват в стаите за разпити, само ще ги разпитват. Ще ги заключват в килиите, нека тренират сега.
Битката продължава.