ПРАЗНУВАМЕ 10 ГОДИНИ НА БИВОЛЪ СЪС 101 ТЕКСТА НА ТОРЛАКА

Празнуваме 10 години на Биволъ със 101 текста на Торлака

 

Не е шега, Биволъ навършва през ноември 10 години онлайн. 10 години будим тези, които имат очи да четат и глава да разбират.

От 5 години с нас е Стоян Николов – Торлака, който всяка неделя бие камбаната с кратък текст, съчетаващ злободневни и универсални теми. Решихме да отбележим нашата годишнина с една книга, в която са събрани 101 негови текста писани за нашия сайт.

Стоян Николов – Торлака

Първият публицистичен материал на Торлака за Биволъ е от 15 март 2015 г. и е озаглавен “За добрите политици, гадната природа и лошия късмет.” Оттогава той всяка неделя надвиква ченгеджийския медиен хор, нашепващ мантрата за лошия късмет като източник на всички беди, сполетяващи клетото народонаселение на територията България. И прославящ задължително добрия политик и спасител.

Разследващата журналистика е призвана да пуска прожекторите си в тъмницата като точкови ритници по срамотиите на всички лъжеспасители и техните кукловоди. След това идва публицистиката и хвърля светлинна граната. Активното вещество за нейния взрив е особен коктейл от хумор, компетентност, визия, кауза и речева обраност, за да може цялата сцена да се запечата добре в съзнанието.

В юбилейната книга са събрани сто такива светкавици от Торлака като свидетелства за нашите битки през годините.

Можете да поръчате тук книгата “101 текста на Торлака за Биволъ” на специална цена онлайн – само 12 лв за 30. Офертата важи до 3 ноември.

101 текста на Торлака за Биволъ

Поръчайте книгата „101 текста на Торлака за Биволъ“. Специално издание по случай десетата годишнина на сайта Биволъ. Промоционална цена от 12 лв. (6 евро) за поръчки до 3 ноември. Доставка до адрес в България или в чужбина след 15 ноември. Цената на доставката в България се заплаща на куриерската компания при получаване на пратката на личен адрес или в нейния офис. За доставка в чужбина ще се свържем с Вас, за да уточним подробностите.