ТРЯБВА да се знае!

ТРЯБВА да се знае!
Преди пет месеца БОЕЦ внесохме сигнал до прокуратурата за снимките с пачките по 500 евро и кюлчетата в чекмеджетата на спящият Борисов. До днес Гешев мълчи, като мафиот пазещ омертата.
Вчера слушах мутрата да се хвали, колко пари бил дал на лекарите.
Така. Предполагам знаете, но не се замисляте, че един лекар в обикновена общинска болница взима месечна заплата в размер на една банкнота от чекмеджето на Буда. На курвите, които Борисов си кани за няколко часа „нощни упражнения“ вероятно плаща, колкото е годишната заплата на редови лекар. А в чекмеджетата на Борисов има толкова пари, колкото са годишните заплати на всички лекари от видинската болница например. В тази болница вече много отделения са затворени поради липса на персонал. Колкото по пълни са чекмеджетата на Борисов, толкова по празна е болницата и не само тя. Формулата е елементарна, колкото дебелите са по-дебели, толкова народа е по-беден, болен и нещастен. Борисов и подобните му се хранят с нашето здраве, пари и щастие. И в същото време се правят на спасители и дарители. Пример. Борисов с едната ръка взима по 500 лева от джоба на всеки българин, включително деца и пенсионери за „Турски поток“, а с другата ръка „дава“ на пенсионерите по 50 лева и те трябва да са му благодарни. Само в деня, когато са заснети пачките, в чекмеджетата на Борисов има толкова пари, колкото е хляба за деня на всички пенсионери в България! И този келеш се хвали, че живеел скромно и „помагам на най-слабите“. Помага им да си отидат по-бързо, за да не му тежат на чекмеджетата.
Това е положението, дано го осъзнавате. Управляват ни мутри и престъпници, изроди без съвест и морал. Това зло трябва да бъде изринато незабавно.