Днес Борисов заявил, че ваксинирането щяло да бъде, като санирането!

НЕ СМЕЙ да се гавриш с хората и страховете им, мутро!
Днес Борисов заявил, че ваксинирането щяло да бъде, като санирането! На кметовете много им харесало и питат кога пак ще има саниране!
ДАНО ДА НЕ Е!
Я се огледайте, да виждате санирани блокове, а три милиарда „усвоиха“ обръчите на Буда и Пеевски! Помним блоковете, дето ги санираха на тройна цена фирмите на Делянчо Добрев! Помним и как след първата буря, или дъжд лепежа падаше и блоковете се обелваха, като банани! Помня, че и всичко ние платихме този грабеж!
Разбира се, че на кметовете им е харесало. Това бяха най-лесно и бързо откраднатите милиарди. Видяхме и кметските вили в чашките на язовирите, видяхме и лимузините им за по половин милион.
Всичко в главата на мутрата е далавера, усвояване и крадлък. Само че, ваксините не са асфалт. И от тях ли искаш да крадеш и „усвояваш“, мутро?
Затова, не говори за ваксините, Бойко. Всяка твоя дума струва човешки животи. Скрий се в зайчарника, или в Къщата в Барселона, бягай при Черепа или при братя Галеви и не се показвай и занимавай с ваксините. Така ще имаме някакъв шанс да се справим и оцелеем.
А след това – отстраняване, конфискация на незаконно заграбеното, съд и затвор за теб, Пеевски, Гешев, Цацаров, Доган и бандата ви! БОЕЦ ще се погрижим, имаш думата ми!