Отчет на БОЕЦ за внесените сигнали до институциите. Клатим кочината на макс и принуждаваме наглите да се гърчат.

ВАЖНО!
Отчет на БОЕЦ за внесените сигнали до институциите.
Наближава краят на 2020г. и от БОЕЦ традиционно представяме отчетите за своята дейност пред всички наши приятели и съмишленици, които ни подкрепят по един или друг начин. БОЕЦ съществува заради чистата кауза и ентусиазма на своите членове, но и заради подкрепата на стотиците и хиляди непримирими граждани, като Вас.
В този материал ще ви представим само част от нашите действия – сигналите , които сме внесли до български, европейски и международни институции! В други материали ще отчетем организираните от БОЕЦ акции, блокади и протести. Ще ви припомним отделно и спечелените от нас дела срещу НАП, КПКОНПИ, СГП, СП, МВР, СДВР и тн. Ще представим и финансов отчет на Сдружението.
Както става ясно, БОЕЦ сме реагирали на всяка неправда и всеки скандал! Жестока е и цената, която плащаме за своята дейност – Призовки, разпити, обвинения, дела , нападения, заливане с помия и омаскаряване, запори, ревизии, проверки и разследвания срещу БОЕЦ. Най-ефективната и активна организация. Клатим кочината на макс и принуждаваме наглите да се гърчат.
И тази години победите и успехите на БОЕЦ са свързани със сигналите ни до Европейските институции. От години нашият глас се чува в Брюксел и не могат да ни игнорират. Образувани бяха проверки по сигнала ни за публикуваното от Биволъ видео на министър Танева, в което тя убеждава зеленчукопроизводителите да укриват данните за злоупотреби и нарушения с европейски средства. И може би най-сериозният пробив – след акции и сигнал до ЕК на БОЕЦ за „Турски поток“ и приложени разследвания на Николай Марченко от Биволъ и Атанас Чобанов от БРРД, ЕК наложи тежки санкции на фирмите участващи в строежа на тръбата с евросредства. Десетки милиони ще връщат наглите.
Българските иституции отново показаха своите зависимости и подчиненост на управляващата ни мафия. Разобличаваме мафиотско-бухалковият характер на прокуратурата, КПКОНПИ, МВР и тн.
И продължаваме. Битката срещу мафията трябва да се води последователно и упорито всеки ден на всички фронтове.
Благодарим на всички наши съратници, приятели и съмишленици за доверието и подкрепата, част от внесените сигнали са и по ваши материали изпратени до БОЕЦ.
Имате думата ни, че няма да се откажем и няма да спрем докато не постигнем най важните си цели – истински будно и активно гражданско общество, граждански контрол върху управлението и изборите, закон за лустрацията и една истински свободна, демократична и правова България!
Прозрачност и публичност, така работи БОЕЦ и апелираме към нашите приятели и съмишленици да споделят този пост, за да стигне нашият Отчет до всеки!
Продължаваме!