Трябва ПАК да излезем на Росенец!

Трябва ПАК да излезем на Росенец! (документи)
На 23.07.2020, БОЕЦ внесе сигнал до ВКП (вх. № PRB202006552988I) срещу Ахмед Доган и Вълчо Чолаков – областен управител на област Бургас, за извършени престъпления от общ характер във връзка с незаконното строителство в морският сарай на Доган в парк „Росенец“.
Сигналът ни се основава на разследвания и публикации на сайта „Биволь“, в които са посочени конкретни факти, документи и длъжностни лица, допуснали и извършили редица престъпления.
След акцията на хиляди граждани и бойци на морския бряг край сарая на Доган, инициирана от Христо Иванов и Иво Мирчев от Демократична България, ВАП обяви, че е образувала проверка, която е установила редица нарушения.
ДНЕС прокуратурата и Гешев, след половин година „проверка“, се подиграха с гражданите и закона – отказаха да образуват досъдебно производство срещу Доган и Чолаков! А един от аргументите за отказа на каскетите е, че „установеното незаконно построено не причинява щети за държавата“!
Самият ФАКТ, че е построено незаконно е щета за държавата, защото руши държавността и доверието в институциите!
Битката продължава. БОЕЦ ще продължим с действията си да доказваме, че Гешев не може да разследва своите господари. Мафията затова си го назначи – да пази нейните интереси!
Споделете и се стягайте за битка!