Премиер, пистолет, пари, злато и … Мата Хари

⁉️Премиер, пистолет, пари, злато и … Мата Хари. Защо Гешев, прокуратурата и българските служби усилено замитат под килима този случай? Зад тази привидно креватна жълта история на Борисов – старият ерген, всъщност се крие дългогодишният целенасочен демонтаж на цялата система на националната сигурност в България.
❗️В интереса на българското общество е колкото се може по-бързо да се проведат избори. Затова бяха протестите, защото хората искаха бързо да получат възможност да се произнесат. Но преди това ЦИК трябва да отговори на няколко много важни въпроса. Как смятат да проведат избори в условия на пандемия? Как ще съвместят подготовката за този тип избори с въвеждането на машините? Демократична България предложи и внесе конкретни предложения в парламента – да се позволи независима експертиза на машините и на софтуера, за да се гарантира, че те няма да бъдат използвани като инструмент за подмяна на изборите. Беше ни отказано. Защо?
🟢 В момента условия и преговори за коалиция няма. Условия за взаимодействие, протегната ръка, инициатива от страна на Демократична България винаги е имало. Това е заявка на откритост, на готовност, на протегната ръка.