Всяка криза е като каца с мед без охрана за мафията! Крадене и лапане без контрол на корем и в същото време играят ролята на благодетели, дарители и спасители.

СХЕМАТА 60 на 40!
Това е добре позната схема по която Борисов, Пеевски, Гергов, Златев, Минев, Домусчиев и т.н. дебелаци и паразити източват държавна хазна от десетилетия. 60% от всеки лев обществена поръчка , 60% от всеки европейски проект, и 60% от всеки общински проект отиват в офшорките и джобовете на дебелите.
И 40% (дори по малко) остават за реална дейност по същите тези проекти. Завишени в пъти цени, занижено в пъти качество, ремонт на ремонта на ремонта и тн. С една дума – кочина. И сега видите ли Буда хвърлил трохички 60/40 на няколко дребни и средни фирми и всички трябва да целуват ръка на Спасителя! Разбира се, най-тлъстият кокал, мазнинката от парите за справяне с коронакризата пак отива при фирмите от обръчите на ГЕРБ, Борисов, ДПС и Пеевски! Всяка криза е като каца с мед без охрана за мафията! Крадене и лапане без контрол на корем и в същото време играят ролята на благодетели, дарители и спасители. От една страна хиляди фирми вече фалират и изнемогват, а Буда се хвали, че сме с най-малък дефицит в Европа. От друга страна сме първо място по смъртност от КОВИД в Европа, а Борисов пак се хвали, че сме „ръководили мъдро епидемията“. Колко мъдро? – Бог да прости загиналите от „мъдростта“ им! От трета страна за медицински хеликоптери пари нямаше, но за Къща в Барселона на любовницата на Спасителя 8 милиона са се намерили!
Когато следващият път Борисов заговори за схеми, плащания, помощ за бизнеса и справяне с кризата, нека някоя от мисирките да го попита, къде са 8 милиарда лева изхарчени през декември и за какво са изхарчени? Това са по хиляда и двеста лева от всеки жив българин! От еднодневното бебе до стогодишният дядо пенсионер! Щото иначе какво излиза! Буда ни бърка в джобовете и само за един месец ни одира с по хилядарка, а след това подхвърля на пенсионерите по 50 лева, или на медиците на първа линия по 300 лева на и всички трябва да са му благодарни! Стига глупости!
БУДА, КЪДЕ СА МИЛИАРДИТЕ?