Как ще неутрализираме официално купеният вот, за който Борисов ежедневно плаща публично по села и паланки с милиони и десетки милиони наши пари?

НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ дали изборите са седмица по рано, или седмица по късно. Самият сценарий, който се разиграва в контекста на посланието „изборите са опасни за вашето здраве“ е абсурден. Така се намалява избирателната активност, а това обслужва само и единствено статуквото. Могат да се подберат и подадат от сега желаещи за членове на СИК , които по желание да бъдат ваксинирани. Може да се реализира дори система за гласуване по пощата за карантинирани, хора с увреждания и такива, в болници и други старчески, социални и здравни заведения. Може много неща да се направят, но управляващата мафия вместо да търси решения на проблемите се опитва да представи изборите, като някакво зло, което може да ви зарази и убие. Всеки ден хората са по магазините. Стотици влизат и биват обслужвани от няколко служители. Абсолютно същата ситуация, като с гласуването. Само дето гласуващия не докосва нищо освен стерилна бюлетина и химикал, който може да се дезинфекцира след всеки човек и всичко приключва за три минути. Разбира се, маски, дистанция и всички мерки трябва да се спазват и няма да има никакъв риск още другата седмица да се проведат изборите. Не разбирам защо и Радев влезе в този режим. Или разбирам.
Други са проблемите. Кой и как ще организира самите избори. Кой и как ще организира обучението, работата, гласуването и отчитането на резултатите от машините на Пеевски? Или резултатите вече са заложени и се знаят? Как ще се противопоставим и неутрализираме на контролираният вот в администрацията, който вот дава до половин милион гласа? Гербаджийските кметове вече събират списъци с по 20 или 30 имена – гласа от общинските служители. В държавната администрация на средно и ниско ниво този процес върви още от преди Нова година. Как ще се неутрализира корпоративният вот? Около 250 000 души в България работят и са пряко свързани и зависими от фирмите на Борисов, Пеевски, ГЕРБ, ДПС и обръчите им. Заедно със семействата си те също дават около половин милион гласа. Как ще неутрализираме официално купеният вот, за който Борисов ежедневно плаща публично по села и паланки с милиони и десетки милиони наши пари? Как ще озаптим МВР и Прокуратурата да влязат в ролята си на бухалки по време на изборите и да мачкат неудобните? Как ще неутрализираме „Информационно обслужване“ да гласува вместо нас? Къде са предизборните платформи на партиите? Къде са лицата, водачите, целите, приоритетите? БОЕЦ се питаме и как ще опазим Буда, Шиши, Каскета и останалите свине да не избягат с фалкона и частните самолети на аверите им олигарси след изборите? Това е много важно. Не трябва да ги оставим да избягат. Всеки един от тях трябва да отговаря и плаща за своите престъпления тук, пред българският съд и общество.
Ето на тези въпроси искам отговори, а датата така или иначе ще разберем. Едно е ясно. Ще е мътна и кървава битка, така че стягайте се. И още нещо осъзнайте, тепърва започваме нов етап от битката срещу мафията и ако се наложи ще сваляме и следващите и ще ходим на избори до дупка, докато не изринем наглите от властта и не вкараме честни и свестни хора в парламента. От нас зависи да не позволим да бъдем излъгани отново. БОЕЦ не се борим за властта, нашата битка е да изринем мафията от властта, знаем точно какво искаме и как да го постигнем.
Продължаваме.