Ако Левски бе жив днес

Георги Георгиев – БОЕЦ

240 депутата, премиер, министри, президент, политици и цяла армия партийни мишки „отбелязват“ смъртта на Левски днес и благодарят на ум, че не се е родил по наше време.
Ако Левски бе жив днес, Борисов щеше да го обяви за враг на стабилността и да обяснява каква свобода на словото има, каква борба с корупцията и контрабандата, какъв ръст на икономиката и доходите и да обвинява Левски, че иска да срине всичко това и да върне Орешарски и Станишев.
Ако Левски бе жив днес, Пеевски щеше да го залива с помия от свинските си гнусомети с обвинения, че е платен от Цветан Василев и Васил Божков и е наемник на олигархията.
Ако Левски бе жив днес, Гешев щеше да му повдигне обвинения за „противодържавна дейност“ и тероризъм, както и за заговор за убийството на Пеевски.
Ако Левски бе жив днес, няколко десетки хиляди партийни мишки, калинки и пудели щяха да го дебят по села и паланки, да пишат доноси срещу него и да го предадат на правосъдието. Щото „тоя за къв се мисли…“
Ако Левски бе жив днес, президента Радев щеше да го викне на среща в президентството и да прати съветника си да се срещне с него. Щото ПР-ите така са казали, а всичко е ПР.
Ако Левски бе жив днес, щеше да се разправи с цялата тази пасмина , или поне колкото успее. Без приказки. Без угризения.
Слава Богу, че те няма Апостоле, за да ни гледаш срама. Да гледаш как ‘ЧИСТАТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА“ се е превърнала в кочина, в която свинете мачкат и грабят народа, за който даде живота си. Да гледаш пустите села, празните училища и пълните офшорни сметки на политиците ни.
И ни прости, ако можеш. И ни дай сили, на тези , които сме останали и не сме се предали, да продължим битката за род и Родина, за справедливост и възмездие.
Поклон пред паметта и делото на Апостола.