ВЪРНАХ СЕ! И битката продължава, не е спирала!

ВЪРНАХ СЕ!
И битката продължава, не е спирала! 30 дни изминаха от поредното блокиране, този път за материал, в който описах някои детайли за предателството на Хаджигенов, „Отровното трио“ и ролята на полезния идиот, в която сам се вкара Минеков. Всичко, което БОЕЦ и аз говорим от лятото на миналата година за политическият проект между „Триото”, Манолова и тн. се потвърди до последната дума. Че цялата енергия на гражданите от протестите бе използвана от тези хора, за да си правят личен ПР и да подготвят поредната политическа подмяна и проект. Те нямаха за цел да съборят Буда, затова и саботираха протеста на гражданите и БОЕЦ на 16.07.2020г. когато Борисов и мафията бяха разклатени на макс и оставката бе възможна. Всичко това вече е ясно.
Междувременно през последните 30 дни се случиха много неща.
БОЕЦ спечелихме делото за Турски поток срещу ДНСК! Изключително важна победа, а по темата за „Потока” тепърва ще има още продължения. Внесохме официално искане до Брюксел да се произнесе по законността на проекта и дали „Турски поток” отговаря на всички европейски директиви и изисквания.
Спечелих на последна инстанция и делото на прокуратурата срещу мен за разкритията на БОЕЦ от миналата година за отказа да бъдат тествани контактни лица, включително и медици, което доведе до взрив на заразата във Видин и други градове в страната. Браво за тази победа и на адвокат Камен Добрев! Важна и знакова победа! Вече заведохме насрещен иск срещу прокуратурата.
БОЕЦ внесохме сигнал срещу конституционният съдия Константин Пенчев след разкритията на Биволъ.
Сезирахме и ЦИК срещу Борисов за незаконна предизборна агитация и използване на държавната джипка, охрана и ресурси за лични и партийни цели!
Разкрихме раздадените стотици милиони бонуси в различни институции, от МВР през НАП до НЗОК, КЗЛД И КФН! Подновяваме и Гражданската Панорама! Направихме и поредната акция – „граждански репортаж” от поредният обект – паметник на корупцията. БОЕЦ показахме на място, от една „кариера” как през последните години, докато си мислим, че прокуратурата води разследване по ДжиПиГейт, самата ДжиПиГруп продължава да точи всяка година милиони от европейските фондове и обществени поръчки. През 2018г. след разкритията на Биволъ гръмна ДжиПиГейт. Борисов гръмко разпореди фирмата да бъде извадена от всички европейски проекти и обществени поръчки! БОЕЦ показахме, как през всичките тези години Борисов и бандата му са продължавали да наливат милиони в същата ДжиПиГруп! Вместо борба с корупцията имаме наторяване и буйно развитие на корупцията! Това е положението, всички го знаем, но като го покажем нагледно, картината става още по ясна. Управляват ни най-наглите и алчни престъпници, които историята ни познава!
Битката продължава, следете страницата и сайта на БОЕЦ, предстоят важни акции, протести, сигнали и дела! И се стягайте, най вероятно след изборите ще трябва да сваляме и следващите управляващи! Докато изринем блатото и си подредим държавата. Първата стъпка сега е на 04.04 да излезем и да нанесем важен удар с масово гласуване срещу мафията! И не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, нито псевдопатриотите са алтернатива на ГЕРБ, те са си едно.