Г-Н БОРИСОВ, обвинявам ви за смъртта на всичките тези хора!

Г-Н БОРИСОВ, обвинявам ви за смъртта на всичките тези хора!
Отново са стотици, отново сме на челото на Европа по смъртност на заболели от коронавирус. Тези хора обаче не ги уби вируса, тях вие ги убихте, г-н Борисов. Убийство от страх, некадърност и жажда за власт. Страх от налагане на необходимите мерки. Точно когато броят на заразените тръгна рязко нагоре и бе ясно, че навлизаме в нов пик, вие отворихте заведенията и разхлабихте в средата на зимата мерките. Това доведе до взрив на заразата и до стотици убити вече всеки ден. А отворихте кръчмите защото ви беше страх от протестите на ресторантьорите. Страх, че може да ви объркат „рейтингите“ преди изборите! А те с право се бунтуваха защото бяха оставени на произвола на съдбата, без адекватна помощ и мерки за подкрепа. Мафията краде, убива и ограбва, а не помага на хората и бизнеса. Вие, г-н Борисов мислите единствено как да задържите престъпната си власт и какво ще се случи на предстоящите избори и сте готови в името на запазване на властта си да обречете хиляди българи на смърт.
За ваксините и човешките животи, които ще бъдат загубени заради вашите малоумни и корупционни решения също ще отговаряте!
Колко още трябва да умрат, г-н Борисов?
Буда, ти си убиец и ще плащаш за всичко. Колко още трябва да умрат, за да се наситиш? Жалък страхливец, който е готов на всичко, за да остане във властта и да продължи да източва държавата и ограбва народа безнаказано. Защото загубиш ли властта, гражданите може да съборим и Гешев и тогава вече няма да има кой да те пази и отиваш в затвора. От това те е страх и затова си готов и на убийства, за да запазиш властта си.
Ще плащаш за всичко! БОЕЦ винаги си водим битките до край.