Първата политическа присъда в България след повече от 30 години „демокрация“

ДНЕС бях осъден от районен съд Видин на пет месеца затвор с три години изпитателен срок. Присъдата включва и обществено порицание и изплащане на към 8000 лв. разходи и обезщетения.
Това е първата политическа присъда в България след повече от 30 години „демокрация“ и най-ярко доказателство за мафиотската кочина, в която Борисов, Пеевски, Доган, Гешев и бандата им превърнаха държавата ни.
Осъден съм за това, че защитих съпругата и себе си от мутрите на Пеевски. Осъден съм заради дързостта ми и смелостта на БОЕЦ да се изправим в открит битка среща мафията, корупцията и ченгеджийско-мутренското статукво окупирало властта.
Свинете няма да спрат докато не ме вкарат в затвора, или не ме ликвидират физически, това е единственото им спасение. Няма да стане. За мен ще е чест да бъда първият политически затворник след 1989г. Това лесно няма да стане, с моят приятел, колега от БОЕЦ и защитник – Камен Добрев ще обжалваме. Всеки удар само ме амбицира още повече.
Благодаря на бойците, на приятели и съратници. Благодаря и на Мариелка и децата, толкова мъки, толкова удари, тормоз и изпитания преживяха, че за мен те са истинските бойци, аз съм само лудия, който скача по площадите и се бори с вятърните мелници. Те плащат цената.
Вярвам в каузата на БОЕЦ , вярвам и че гражданите сме по силни от мафията и показвам и доказвам това вече дълги години. За мен ще е голяма победа да дам частица от своят вяра на вас и да повярвате в собствените си сили, като граждани! Да видя гражданското общество на България способно и силно да отстоява своите интереси, ценности и свободата си.
Свободата, приятели, не може да ни бъде дадена даром. За нея сами трябва да се преборим, да платим цената и да я отстояваме всеки ден!
Битката продължава. Моите белезници са белезниците на Буда и Пеевски, аз само им ги пазя за малко. Аз бях осъден, а за пачките, кюлчетата, Къщата в Барселона и 16 милиарда източено ДДС и хилядите кражби на мафията присъди няма. За мен – затвор, за Борисов, Пеевски, Доган и Гешев – охрана от НСО, сараи и милиарди в офшорките им.
Ще променим това.
БОЕЦ срещу мафията и бой до дупка!
Прегръщам ви, елате утре в 09.00 пред Парламента, за да кажем още веднъж силно – „ДА на промяната, НЕ на подмяната!“