Пълнят си чекмеджетата с пачки, офшорките с милиарди и на любовниците им – къщи в Барселона, а за децата с увреждания – 18 лева за транспорт.

Georgi Borisov Georgiev

НЕ Е срамно.
Като ги видите, заплюйте ги. Не е срамно. По три милиарда на година „отписани“ от НАП! А за пенсионери по 50 лв. и трябва да целуват ръка на Борисов за милостинята.
Изроди!
Пълнят си чекмеджетата с пачки, офшорките с милиарди и на любовниците им – къщи в Барселона, а за децата с увреждания – 18 лева за транспорт.
Преди три години БОЕЦ разкрихме 16-те милиарда несъбрани ДДС. Пробудихме хората и разтресохме кочината. От тогава още десет милиарда мафията е източила. А трябва да добавим и милиардите откраднати от акцизи, мита, обществени поръчки, европейски фондове и тн. Дори не можете да си представите за какъв грабеж става дума.
Затова – заплювайте ги. Навсякъде. Никога в живата си не съм нагрубявал жена, или казвал обидна дума към жена. Сега го правя, ако видите Менда, Караянчева, Фандъкова – заплюйте ги! Ако видите Горанов, Дончев, Буда, или някой от бандата им – заплюйте ги. Без думи, заплюйте ги мълчаливо, като презряни боклуци и национални предатели.
Вярвам, че отстранявайки това зло промяната към по-добро ще се случи и то много бързо. Нужни са две неща- да не правим компромиси и да не спираме нито за миг. И всеки гражданин да осъзнае своята сила и нуждата от лична активност и участие. Сами да подредим живота, съдбата и държавата си.
БОЕЦ видим тази битка
Продължаваме!