БОЕЦ наложи ЗАБРАНА на Иван Гешев за влизане в съдебната палата.

БОЕЦ – България Обединена с Една Цел

ВАЖНО!
БОЕЦ наложи ЗАБРАНА на Иван Гешев за влизане в съдебната палата.
Считано от 09.06.2021г. 09.00ч. гражданско Сдружение „БОЕЦ” издава ЗАБРАНА на лицето Иван Стоименов Гешев за влизане в съдебната палата в София и всички съдебни палати в страната.
Причини – позорно и престъпно поведение, с което уронва престижа на съдебната власт и с присъствието си скверни съдебната палата, като храм на правосъдието. Гешев бе назначен за главен прокурор от Делян Пеевски и Бойко Борисов, и двамата посочени от американското правителство (заедно с още няколко лица) за свързани с тежки корупционни схеми. Самият той е носител и символ на корупция.
По изключение на лицето се разрешава достъп единствено в качеството му на арестант през заден вход на съдебната палата – „север 1” придружен от съдебна охрана.
05.06.2021г. Георги Георгиев Председател на ГД „БОЕЦ”
От сряда, 09.06.21г. от 09.00ч. БОЕЦ обявяваме ежедневна блокада на всички входове на съдебната палата под надслов „ГЕШЕВ ВЪН!” Няма да пречим на гражданите и на дейността на институциите, но няма да допуснем повече Гешев да скверни съдебната палата! Да си заминава, да си събира боклуците, чекмеджетата и пачките и да заминава в зайчарника, в сараите, в хотел Берлин, или където си иска. Но повече няма място в съдебната палата, освен, като арестант.
Очакваме подкрепа от партии и организации борещи се срещу мафията и статуквото и за справедливост и върховенство на закона. ДБ вече заявиха, че ще подкрепят тази гражданска инициатива.
Битката продължава!
СПОДЕЛЕТЕ! И подкрепете!