Скандалът става все по тежък и вече се очертава корпулентната схема на мафията на Борисов, Пеевски и Гешев.

Georgi Borisov Georgiev

Съдийката по делото КТБ е подписала за подслушванията! (документи)
Скандалът става все по тежък и вече се очертава корпулентната схема на мафията на Борисов, Пеевски и Гешев. Виржиния Петрова, съдийката по делото „КТБ” е подписала разрешенията за подслушване на Георги Георгиев – председател на БОЕЦ и други протестиращи през 2020г.
БОЕЦ публикуваме протокола за разпределение на делото по ЗСРС. Съдия Виржиния Петрова не е случайна. След странен проблем със сървърите на СНС и отказ на шефа на съда Георги Ушев публично да се проведе случайното разпределение на делото КТБ, бе съобщено, че то се е паднало на съдия Петрова. Така този избор остана с много въпросителни и съмнения. По това дело прокурор бе Иван Гешев – шеф на специализираната прокуратура към онзи момент. Същата СП, която е внесла и искането за подслушване.
Ето я схемата – Гешев – назначен от мафията за главен бригадир на шпицкомандата, в която е превърната прокуратурата чрез другата бухалка на мафията – Специализираният наказателен съд и двете марионетки – съдиите Георги Ушев и Виржиния Петрова са организирали гнусната схема с подслушването на Георгиев от БОЕЦ и други протестиращи.
И когато говорим за СНС, поръчкови дела и Ушев трябва да се сетим и че на 21 юни от 9ч. започва делото срещу Деси Иванчева и Биляна Петрова /Biliana Petrova/ на трета инстанция в Съдебната палата! Всички,. които ги подкрепят и искат оставката на Гешев могат да ги подкрепят на място!
БОЕЦ многократно сме реагирали на репресиите и беззаконието, които прокуратурата и СНС извършиха спрямо Иванчева и Петрова, ще ги подкрепим и в този решителен момент. Изпитали сме на собственият си гръб на какво са способни наглите и техните слуги.
Споделете и разпространете!