Борба срещу даровете на Пеевски или проспан за пореден път вандализъм

Община Бургас си мълчи за услугите и даровете поднесени на фирми свързани с Делян Пеевски, както и за малките подаръчета от Булгартабак като кошчета за боклук в парк Езеро.

То не бяха обществени поръчки и Lafki, зали като Арена Бургас, където преди дни бургаската полиция заработи пак за неговите интереси като се прочу в „Свободна Европа“ как разследва как трима журналисти, които правят разследване, а полицията започнала проверка заради това, че са снимали нещо, което не е забранено за снимане. Но пък е известен строеж, около който има твърде много въпросителни и то свързани май и със санкциите по „Магнитски“ ?!!

Един полисмен започнал кариера от регионите на ДПС и БСП, преминал през Пето РПУ , РДВР, жандармерията и докопал се пак до върха в ОД МВР-Бургас е проспал или съдействал за тази дебелашка „шега“ на подчинените му кадри да разследват журналисти снимащи обект на обществена поръчка на обществено място ?!!

Оставка г-н главен полицай от ОД МВР-Бургас, а др.Рашков да не спи, а да действа при такива нарушения ?!!

Та когато говорим за Пеевски и малките подаръчета като кошчета за боклук се учудих защо са изтръгнати от земята в парк езеро и дали това не е някаква съпротива срещу подобни малки трикове уж в полза на община Бургас или това е просто пореден акт на вандализъм в парк Езеро. Проспан от полиция и жандармерия, които уж пазят там, както и общинските пазванти, които нищо не вършат освен да охраняват мероприятията на общината и така 14 години …

Дано кметът Николов – борец срещу или за корупцията се сети да нареди да се поразровят в обществените поръчки и да съдейства за прилагане на санкциите по „Магнитски“ в община Бургас, както и да уволни тези безполезни за обществото общински пазванти …

Авантаж