За кожата на един неуспял кандидат-депутат

Cvetelin Georgiev

Писмо до жителите на Атия!
Здравейте приятели, казвам се Цветелин Георгиев и съм вече на 39г.
Аз и моето семейство се преместихме да живеем в Мина Росен преди 30 години.
Баща ми беше миньор и така пътя ни отведе до това прекрасно населено място!
Гордял съм се с Атия и никога не съм отричал от къде съм, дори когато заминах на 20 години да работя в република Кипър носех със себе си една карта на света и показвах от къде съм точно.
Собственик съм на култовото заведение „Черно и Бяло“ което за жалост вече не функционира, но бях част от социалния живот на хората в районът и съм горд от това, че никога не бях въвлечен в интриги или сплетни нормални за малките населени места, през всичките тези 11 години на моята работа в заведението. Надявам се някой да е оценил това и да е осъзнал какъв човек съм и как съм възпитаван.
Благодаря на тези 19 човека, които са гласували за мен на миналите парламентарни избори!
На останалите ще кажа така, мъчно ми е, че давате своя глас за други хора, чужди, такива на които никога не им е пукало за нас.
Вие не сте виновни не се притеснявайте, когато ме погледнете в очите, аз знам защо сте постъпили така.
Това е стар план, „Разделяй и владей“!
Днес, аз имам шанс да израсна, да се развивам, утре ще има вашият син, внук, приятел или роднина, но той няма да успее, защото ни маниполират с посоки, цветове и имена на партии.
Без да си даваме сметка на това, че трябва да се обединим и да се подкрепяме и само така имаме възможност да променим този скапан живот.
Никой чужд човек няма да ни помогне или да му пука за нас, колкото и сладки приказки да ни говорят!
Смело заявявам, че няма друг кандидат за депутат, който да го интересува повече от мен как живее обикновенния човек по селата, това го доказвам и като общински съветник, друг е въпроса дали някой го проумява или не.
Аз ще продължавам да се боря и да отстоявам за това което говоря, без значение, че от Атия където съм, са гласували най-малко за мене!
В крайна сметка както не избираме родителите си, така не можем да изберем и от къде да сме, там съм израснал и там ми е минало детството.
Обичам си населеното място колкото и да не ме обича то!
Има хора които вярват в мене и това ми дава сили да продължавам,
ще оставя следа след себе си,
в това ви се заклевам
и обещавам!
Бюлетина ✅8️⃣
Преференция ✅1️⃣0️⃣4️⃣
Това съм аз, Цветелин Георгиев, за който всички говорят и ще продължават за в бъдеще!
Усмихнатото момче на народа!
Нищо в този живот не съм постигнал даром, познавам живота до болка и ще успея един ден да имам възможност да помагам!
Фейсбук

ЦИК разреши имунитетът на Цветелин Георгиев от „Изправи се. Мутри вън“, който е кандидат за депутат от Бургас, да бъде свален и да бъде привлечен като обвиняем. Това реши ЦИК на днешното си заседание с 10 гласа „за“ и нито един против.По-рано през деня стана ясно, че в хода на досъдебно производство е установено, че на 29.06.2021г. в с. Маринка той  е „дал на четири лица имотна облага, с цел да ги склони да упражнят избирателното си право на изборите за 46-ото Народно събрание в полза на определен кандидат и коалиция“.

В официалното съобщение от прокуратурата името му бе съобщено с инициали, по време на заседанието на ЦИК обаче пълните имена на Георгиев и коалицията, от която е кандидат, бяха прочетени пред всички в залата от докладчика. Самият Георгиев е четвърти в листата на ИМВ за Бургас.