Благотворителен турнир по плажен волейбол предизвиква почитатели на атрактивния спорт

Дея Волей” – Бургас спонсорира състезанието, победителят ще играе срещу националите Георги и Валентин Братоеви

Атрактивен турнир по плажен волейбол предизвиква любителите на този спорт в къмпинг „Градина” този уикенд. Състезанието ще се проведе на къмпинг „Градина” на 22 август, неделя. Събитието, което се провежда под патронажа на волейболните легенди – близнаците  Георги и Валентин Братоеви, ще събере любители на волейболната игра и почитатели на спорта с фенове на хубавата музика в името на доброто.

Турнирът ще започне точно в 10 часа на игрището край бар „Дърти градина”. Той е за аматьори и в него може да се включи всеки, който е изкушен да влезе в приятелска спортна битка и изпробва възможностите си. Ще има и награди, осигурени от престижния клуб „Дея Волей” – втория отбор, който ще представлява Бургас в националната волейболна Суперлига от сезон 2021/2022, „Победа“ АД и Хотелски комплекс „Блу Ориндж” – Созопол. Победителят ще изиграе мач срещу националите ни Георги и Валентин Братоеви.

Желанието си да се включат във волейболната надпревара вече са заявили 16 двойки.До състезанието остават няколко дни и организаторите очакват на спортното предизвикателство да откликнат още много почитатели на играта.

Освен проверка на силите и пълноценно и здравословно забавление, турнирът предлага възможност да се прояви и доброто в хората. В специална кутия на входа на игрището ще се събират дарения в помощ на пострадалите от онкологични заболявания. Със събраните средства ще бъдат закупени перуки от естествен косъм за жени, преминали през химиотерапия. Идеята е на Комплексен онкологичен център-Бургас, подкрепен от  Общински съвет – Созопол.

„Тези аксесоари са повече от важни за представителите на нежния пол, които са в такова  положение, защото им дават надежда, че отново ще живеят нормален живот. Перуките от истинска коса са изключително скъпи – цената им варира, в зависимост от качеството и размера от 600 до 1600 лв”, споделят организаторите.

Заради повишения интерес към турнира по плажен волейбол е предвидена възможност за използването на второ игрище. Емоционалният фон ще бъде подсилен от страхотните house сетове на DJ Allexander Savov.

За записване и допълнителна информация:  0887607596