БОРИСОВ, Гешев, Терзийски и Младен Маринов да бъдат подведени под отговорност по закона „Магнитски“ за нарушаване на човешките права!

Georgi Borisov Georgiev

ВАЖНО!
БОРИСОВ, Гешев, Терзийски и Младен Маринов да бъдат подведени под отговорност по закона „Магнитски“ за нарушаване на човешките права!
БОЕЦ заяви среща с американското посолство по темата с полицейското насилие. Ще представим данни за подобни примери и официално ще изразим позиция, че ръководителите на МВР и държавата към момента на тези събития – Младен Маринов, Христо Терзийски и Бойко Борисов трябва да бъдат санкционирани по закона „Магнитски”. Този закон подвежда под отговорност властимащи лица именно и основно за нарушаване на човешките и граждански права и принципите на демокрацията.
БОЕЦ категорично считаме, че отговорност за това мракобесие трябва да носят, както преките извършители, така и политическото ръководство на МВР и страната. Мутрите в униформи изпълняваха техните заповеди и пазеха тяхната власт! Докато „полицаите” пребиваха мирно протестиращи граждани, Борисов наричаше същите тези граждани „гадове и негодници” и прикриваше истината за полицейското насилие , за да задържи престъпната си власт!
Те си мислят, че пак ще им се размине, пак ще останат безнаказани, пак ще бъде забравено всичко.
Няма да стане.
Битката продължава!
карикатура: Чавдар Николов